gy5RAIBz7bFNYz09VGJHSjl388YWwwbmlH5cADTv.png

Service

Naast uw reguliere auto onderhoud en verkoop bieden wij verschillende services aan. Klanttevredenheid staat bij Autobedrijf Heinkenszand namelijk hoog in het vaandel. Zo beschikken wij onder meer over vervangend vervoer, een bandenhotel en pechhulp. Ook maken wij vooraf duidelijke afspraken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Pechhulp

In samenwerking met AutoCrew staat Autobedrijf Heinkenszand voor u klaar. Bij ons kunt u altijd rekenen op vakkundige service door een AutoCrew-garage bij u in de buurt. Heeft u pech in het buitenland? Ook dan helpt AutoCrew u graag!

Wilt u gebruik maken van AutoCrew Pechhulp? Neem dan contact met ons op. Voorwaarde is wel dat wij het onderhoud van uw auto uitvoeren.

Vervangend vervoer

Brengt u uw auto naar ons toe omdat hij onderhoud of een reparatie nodig heeft? En betreft het een reparatie waar u niet op kunt (of wilt) wachten? Dan heeft u bij Autobedrijf Heinkenszand de mogelijkheid om te kiezen voor vervangend vervoer. Wij stellen dan een leenauto of leenfiets beschikbaar, zodat u ook mobiel blijft na het inleveren van uw auto. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze haal- en brengservice.

 

0560941001551366210.jpg
0141247001551364657.jpg