Het team van Autobedrijf Heinkenszand

Ons bedrijf

Autobedrijf Heinkenszand is opgericht door eigenaar Rinus van den Berge in 2008. Na ruim 35 jaar gewerkt te hebben in de autobranche besloot hij de sprong te wagen om als zelfstandig ondernemer verder te gaan.

Vanaf 2018 is zoon Frank mede-eigenaar van het bedrijf. Hij zit regelmatig achter de balie om u als klant te ontvangen en de werkplaats/verkoopafdeling aan te sturen. Maar hij sleutelt ook regelmatig mee of houdt zich bezig met kantoortaken en personeelszaken. Op deze manier mag Rinus het stokje langzaam doorgeven naar de volgende generatie.

Visie

Onze autogarage is een betrouwbare regionale partner voor particulier en MKB voor het leveren en onderhouden van auto's en lichte bedrijfswagens.

Missie

Wij leveren betrouwbare en een kwalitatief hoog segment occasions. Onderhoud en reparaties worden uitgevoerd met het zicht op de toekomst. Verder onderscheiden wij onszelf door hoge kwaliteit en een werkwijze waardoor problemen worden voorkomen. Wij streven dan ook altijd naar een jaar probleemloos rijden (van onderhoud tot onderhoud). Door regelmatige bijscholing van monteurs zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken.

Autocrew

Wij zijn aangesloten bij de werkplaatsformule AutoCrew van Bosch. Wij gebruiken diagnoseapparatuur en  -software van Bosch en worden ondersteund door middel van verschillende opleidingen. Daardoor weet u zeker dat uw auto in goede handen is en uw autoproblemen snel en goed worden opgelost. En door het officiële partnership met Bosch beschikken wij altijd over de meest actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen.

BOVAG

Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.