Het team van Autobedrijf Heinkenszand

Ons bedrijf

Autobedrijf Heinkenszand is opgericht door eigenaar Rinus van den Berge in 2008. Na ruim 35 jaar gewerkt te hebben in de autobranche besloot hij de sprong te wagen om als zelfstandig ondernemer verder te gaan.

Vanaf 2018 zijn ook zijn zonen Martin en Frank mede-eigenaren van het bedrijf. Martin heeft zich gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van Land Rovers. Hiernaast is hij een webshop gestart met nieuwe en gebruikte onderdelen van Land Rover. Frank kunt u vaak vinden achter de receptie waar hij u als klant ontvangt en de werkplaats en verkoopafdeling aanstuurt. Op deze manier mag Rinus het stokje langzaam doorgeven naar de volgende generatie.

Samen met onze andere collega’s besteden wij veel zorg en aandacht aan alles in en rondom uw auto. Door onze servicegerichtheid weten steeds meer mensen onze werkplaats en verkoopafdeling te vinden. Klantvriendelijkheid en gastvrijheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Daarom houden wij van een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Kennis 

Ons team volgt regelmatig diverse trainingen om met de moderne technieken mee te groeien. Daarnaast blijven wij binnen ons bedrijf investeren in de moderne technische en elektronische gereedschappen.

Autocrew

Wij zijn aangesloten bij de werkplaatsformule AutoCrew van Bosch. Wij gebruiken diagnoseapparatuur en  -software van Bosch en worden ondersteund door middel van verschillende opleidingen. Daardoor weet u zeker dat uw auto in goede handen is en uw autoproblemen snel en goed worden opgelost. En door het officiële partnership met Bosch beschikken wij altijd over de meest actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen.

BOVAG

Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.