Ons bedrijf

Autobedrijf Heinkenszand is opgericht door eigenaar Rinus van den Berge in 2008. Na ruim 35 jaar gewerkt te hebben in de autobranche besloot hij de sprong te wagen om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Gevestigd aan de Noordland 28 in Heinkenszand en gelegen op bedrijventerrein Noordland langs de A58 is ons moderne pand uitstekend bereikbaar voor onze bezoekers.

Oprichter Rinus van den Berge

Oprichter Rinus van den Berge

Inmiddels bestaat ons team uit 6 mensen en samen besteden wij veel zorg en aandacht aan alles in en rondom uw auto. Door onze servicegerichtheid weten steeds meer mensen onze werkplaats te vinden. Klantvriendelijkheid en gastvrijheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Daarom houden wij van een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Kennis 
Ons team volgt diverse trainingen om met de moderne technieken mee te groeien. Daarnaast blijven wij binnen ons bedrijf investeren in de moderne technische en elektronische gereedschappen.

Het enthousiaste team van Autobedrijf Heinkenszand

Autocrew
Wij zijn aangesloten bij de werkplaatsformule AutoCrew van Bosch. Wij gebruiken diagnoseapparatuur en  -software van Bosch en worden ondersteund door middel van verschillende opleidingen. Daardoor weet u zeker dat uw auto in goede handen is en uw autoproblemen snel en goed worden opgelost. En door het officiële partnership met Bosch beschikken wij altijd over de meest actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen.

BOVAG
Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.