Covid-19 update Autobedrijf Heinkenszand

Zoals afgelopen maandag in de persconferentie is aangekondigd, zijn de maatregelen sterk aangescherpt. Ook voor Autobedrijf Heinkenszand betekent dit dat er een aantal zaken veranderen die mogelijk belangrijk voor u zijn. Uiteraard staat de gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers hierbij op de eerste plaats.

Onze werkplaats blijft geopend. Heeft u een werkplaatsafspraak gepland? Deze gaat gewoon door en blijft ongewijzigd. We zien u graag tegemoet op de afgesproken datum. Heeft uw auto binnenkort onderhoud nodig? De werkplaats is open op afspraak. Zorg er voor dat u online of telefonisch een afspraak maakt.

Onze verkoopafdeling bij ons bedrijfspand moet helaas sluiten. Bent u toch opzoek naar een nieuwe auto? Samen zoeken we de beste oplossing, uiteraard met het naleven van de gestelde COVID regels.

Wilt u advies over de aanschaf van een occasion/nieuwe auto? Neem dan contact met ons op via whatsapp of bel naar: 0651554766

Wij kijken in deze moeilijke periode graag vooruit en hopen u binnenkort ook weer op het showterrein van Autobedrijf Heinkenszand te mogen verwelkomen. Voor nu bedanken wij u voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Het team van Autobedrijf Heinkenszand