Noordland 28, 4451 RP Heinkenszand
Tel.: (0113) 567045

Wie zijn wij?

Autobedrijf Heinkenszand is op 1 april 2008 geopend door eigenaar Rinus van den Berge uit Yerseke.
Rinus heeft 35 jaar ervaring in het autovak . Hij begon als monteur personenauto's en was ook jaren werkzaam als chef werkplaats. Na 25 jaar personenauto's is hij overgestapt naar de bedrijfswagens.
Begin 2008 besloot hij de sprong te wagen om als zelfstandig ondernemer verder te gaan.
Autobedrijf Heinkenszand is gestart met als doel betaalbaar autorijden in de regio mogelijk te maken.

Inmiddels zijn we uitgegroeid naar 3 werknemers. Met zijn allen staan we klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Autobedrijf Heinkenszand is gevestigd aan de Noordland 28 in Heinkenszand. In ons nieuwe pand is een moderne werkplaats gerealiseerd. Het pand is goed bereikbaar en is gelegen op bedrijventerrein 'Noordland' langs de A58.

De werkplaats voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid en milieu.
U kunt bij autobedrijf Heinkenzand dan ook terecht voor onderhoud en reparatie van alle merken personen- en bedrijfswagens. Ook voor de wettelijke APK keuring bent u hier aan het juiste adres.     

Onze service
Klanttevredenheid en snelle betrouwbare service staan bij ons hoog in het vaandel! Als u uw auto bij ons brengt voor reparatie of APK kunt u gratis gebruik maken van een van onze klantenauto's. Wel zo handig u hoeft dan geen vervangend vervoer te regelen. Als er bij een keuring of een beurt onverwachte gebreken aan het licht komen en er een (grote of wat duurdere) reparatie nodig is overleggen wij eerst met u.
Samen zoeken wij een passende oplossing zodat u niet na afloop onverwachts voor een verassing komt te staan.

U ziet:
Autobedrijf Heinkenszand is dus ook uw adres voor betaalbaar rijden.

Graag tot ziens

Rinus van den Berge